Стойността на биткойна отново скочи до над 39 000 щатски долара

...
Стойността на биткойна отново скочи до над 39 000 щатски долара
Коментари Харесай

Цената на биткойна отново се раздвижи

Стойността на биткойна още веднъж скочи до над 39 000 щатски $ нощес, съгласно информация от CoinDesk – скок от съвсем 12 % през последните 24 часа. Това бързо развълнува целия крипто свят.

Въпросът, който вероятно вълнува всички, които най-малко базово желаят да познават какви са моторите зад другите промени в цената на известната криптовалута, е какво провокира това ново повишаване? Обяснението на анализаторите и специалистите в региона е, че покачването на цената се дължи на спекулациите, че Amazon е на път да навлезе съществено в крипто пространството, откакто по-рано стана ясно, че компанията търси да назначи специалисти в региона на криптовалутите и в частност биткойна. Появиха се даже някои спекулативни вести, че компанията възнамерява да вкара опция за закупуване на артикули посредством биткойн, само че зад това няма никаква достоверна информация на този стадий.

Към момента Amazon не е дала никаква публична информация, нито в действителност разполагаме с някаква неофициална информация, която да ни навежда над мисълта, че компанията възнамерява да навлезе на крипто пазара или по някакъв метод да влага в блокчейн технологиите, а че само търси чиновници, които имат експертен опит в региона на криптовалутите и блокчейн технологиите. Представител на компанията сподели пред CNBC, че в действителност компанията е „ въодушевена от нововъведенията, протичащи се в крипто пространството, и изследва по какъв начин може те да допринесат и да добавят Amazon. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР